Sony Xperia Tablet Z2 , Διαρροές λίγο πριν το MWC 2014

Άλλη μία ημέρα, άλλη μία διαρροή για τον γνωστό πλέον @evleaks, ο οποίος μετά τη διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέα ταμπλέτας Sony Xperia Tablet Z2, διέρρευσε και μία εικόνα από το υλικό marketing για την συγκεκριμένη συσκευή. Αργότερα περισσότερες εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους από ένα άλλο λογαριασμό Twitter με την ονομασία @gadgetleaks.

Όσο

πιο πολύ πλησιάζουμε στην μεγαλύτερη έκθεση για κινητά και παρεμφερής συσκευές στο κόσμο, το MWC 2014 της Βαρκελώνης, τόσες περισσότερες διαρροές και ανακοινώσεις συσκευών θα βλέπουμε καθημερινά. Η σημερινή διαρροή έρχεται από τον @evleaks και από τον λογαριασμό @gadgetlekas.

Για τον @evleaks δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αφού έχει στο ιστορικό του αναρίθμητες αληθής διαρροές, όσον αφορά όμως τον λογαριασμό @gadgetleaks κρατάμε μία επιφύλαξη αφού είναι νέος λογαριασμός, αν και οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα μοιάζουν με αυτή του @evleaks.

Σήμερα ο @evleaks διέρρευσε πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Z2 Tablet, που περιλαμβάνουν Android 4.4 KitKat, 10.1 ίντσες οθόνη τεχνολογίας Triluminos με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3 GHz, 3 GB μνήμης RAM, 8 Megapixel κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, 2 Megapixel μπροστά, 16 GB εσωτερικής μνήμης για αρχεία, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και τέλος 6.000 mAh μπαταρία.

Ο λογαριασμός Twitter @gadgetleaks ανέφερε πως επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του @evleaks και προσθέτει ότι το βάρος για την έκδοση WiFi θα είναι 426 γραμμάρια και 439 για την έκδοση LTE, ενώ το μέγεθος του θα είναι 266 x 172 x 6.4 χιλιοστά. Από το υλικό marketing που διέρρευσε ο εν λόγω λογαριασμός, βγαίνει το συμπέρασμα ότι το tablet θα είναι και αδιάβροχο.

Το Xperia Z2 Tablet, αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Xperia Z2 σε event της Sony, στο MWC της Βαρκελώνης, σε λίγες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα