Samsung Galaxy S5 mini, εμφανίζεται σε νέες πολύ καθαρές φωτογραφίες

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου Samsung Galaxy S5 mini το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Σήμερα εμφανίζεται σε νέες πολύ καθαρές φωτογραφίες και στο Antutu benchmark. Το design του είναι ίδιο με τον μεγάλο αδερφό, έχει το ίδιο διάτρητο καπάκι, ακόμη και ο αισθητήρας των καρδιακών παλμών είναι στην ίδια θέση.

Οι πηγές λένε ότι θα έχει IP67

πιστοποίηση, θα είναι δηλαδή ανθεκτικό σε σκόνη και νερό όπως και το Samsung Galaxy S5 αν και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η θύρα microUSB δεν έχει προστατευτικό καπάκι, οπότε μένει να δούμε πως το κατάφερε αυτό η Samsung.

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy S5 mini περιμένουμε να έχει 4.5 ιντσών Super AMOLED οθόνη 720p, Exynos 3 Quad chipset με quad-core Cortex-A7 CPU 1.4GHz, Mali-400 MP4 GPU και 1.5GB RAM.

Επίσης, περιμένουμε Gorilla Glass 3, 8MP εξωτερική κάμερα, 2.1 εσωτερική κάμερα, 16GB ενσωματωμένη μνήμη (επεκτάσιμη), fingerprint scanner και heart-rate monitor. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβάνει LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, IR, GPS με GLONASS.

Τέλος, θα τρέχει με Android 4.4.2 KitKat και το τελευταίο TouchWiz UX που έκανε το ντεμπούτο του στο Samsung Galaxy S5. Μεταξύ άλλων θα έχει Ultra Power Saving Mode, Kids Mode, Private Mode, KNOX και άλλα.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αλλά μιας και οι πληροφορίες άρχισαν να διαρρέουν όλο και περισσότερο, μάλλον δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα