Samsung Galaxy F, φωτογραφίζεται ξανά στο φως της ημέρας

21:46 8/6/2014 - Πηγή: TechBlog

To Σάββατο είδαμε φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy F δηλαδή αυτό που λέγεται ότι θα είναι η premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 και μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να αποκαλούμε Samsung Galaxy S5 Prime. Το Galaxy F φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.3 ιντσών QHD

1440 x 2560, quad-core Snapdragon 805 επεξεργαστή και 16MP κάμερα με OIS.

Με λίγα λόγια θα έχει τα χαρακτηριστικά που πολλοί πιστεύουν ότι έπρεπε να είχαμε δει στο Samsung Galaxy S5. Αυτό που ωθεί τη Samsung στην κυκλοφορία της premium έκδοσης είναι το LG G3 που αναμένεται πολύ σύντομα στην παγκόσμια αγορά και είναι η πρώτη ναυαρχίδα από μεγάλο κατασκευαστή με 5.5 ιντσών QHD οθόνη, αλλά και το HTC One M8 το οποίο έχει premium υλικά κατασκευής αντί για πλαστικό. Έτσι η Samsung θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους της στην κατηγορία high-end Android smartphones.

Σήμερα το PhoneArena δημοσίευσε μια καινούρια φωτογραφία του Samsung Galaxy F το οποίο φωτογραφίζεται στο φως της ημέρας και μας επιτρέπει να δούμε καλύτερα την brushed metal κατασκευή στην πίσω πλευρά του. Οι τελευταίες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι θα κάνει το ντεμπούτο του την ίδια περίοδο με το iPhone 6 το οποίο το περιμένουμε μέσα στο φθινόπωρο.


Keywords
Τυχαία Θέματα