HTC, πτώση και τον Μάιο παρά την θετική αποδοχή του One M8

19:40 8/6/2014 - Πηγή: TechBlog

Τα οικονομικά αποτελέσματα της HTC για τον μήνα Μάιο δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς παρά την θερμή υποδοχή της ναυαρχίδας της, HTC One M8 δεν κατάφερε να ανακάμψει και να επιστρέψει στα κέρδη. Παρά τα δείγματα ανόδου τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, τον Μάιο δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει.

Η κυκλοφορία του HTC One M8 είχε

δημιουργήσει πολλές προσδοκίες αλλά για τον μήνα Μάιο τα κέρδη της HTC μειώθηκαν κατά 27.37% σε σύγκριση με πέρσι και κατά 4.59% σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Η πτώση στα κέρδη της μάλλον δεν συνδέεται άμεσα με το HTC One M8, αλλά η εξαγορά της Beats από την Apple την ανάγκασε να πουλήσει το μερίδιό της και αυτό προφανώς επηρέασε τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Ωστόσο όπως φαίνεται η HTC μάλλον πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στις πωλήσεις της βγάζοντας πιο οικονομικές συσκευές. Την Τρίτη ανακοινώθηκε το HTC One E8, η πλαστική έκδοση της ναυαρχίδας της το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνας σχεδόν στη μισή τιμή από το HTC One M8. Επιπλέον περιμένουμε να δούμε και το HTC One M8 mini το οποίο θα είναι επίσης πιο προσιτό. Ίσως οι δυο συσκευές να δώσουν ώθηση στις πωλήσεις της HTC.


Keywords
Τυχαία Θέματα