HTC One (M8), 5 minor features που το κανουν καλύτερο από το M7

21:20 3/4/2014 - Πηγή: TechBlog

Οι βασικές διαφορές της φετινής ναυαρχίδας της HTC, HTC One M8 από το περσινό HTC One M7 είναι ήδη γνωστές, όμως υπάρχουν και κάποια δευτερεύοντα χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμη καλύτερο. Το νέο design στα power και volume keys, το κουμπί για πρόσφατα apps, περισσότερος χώρος στο cloud,

DDR3 RAM και pressure sensor, το κάνουν να ξεχωρίζει περισσότερο.

Καλύτερα σχεδιασμένα power και volume keys
Το περσινό HTC One M7 ήταν μια καλοφτιαγμένη συσκευή γενικά αλλά όχι τόσο όσον αφορά στα κουμπιά του. Αυτό άλλαξε στο HTC One M8 όπου τα κουμπιά βελτιώθηκαν και είναι πιο διακριτά στο άγγιγμα και αποδίδουν καλύτερα στις εντολές.

Ειδικό κουμπί για τα πρόσφατα apps
Στο HTC One 7 έπρεπε να πατήσεις το home key για να γυρίσεις στην κεντρική οθόνη, παρατεταμένο πάτημα για να ανοίξει το Google Now και double-tap για να ανοίξει η λίστα με τα πρόσφατα apps. Αυτό άλλαξε με το HTC One Μ8 αφού προστέθηκε ειδικό κουμπί για τα πρόσφατα apps που κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.

Περισσότερο free cloud storage
Κάθε κάτοχος του HTC One M7 έπαιρνε 25 GB free Dropbox storage για δυο χρόνια ενώ το HTC One M8 δίνει πάνω από 65GB χώρο μέσω του Google Drive.

DDR3 RAM
Το HTC One M8 χρησιμοποιεί 2GB LPDDR3 RAM (κόκκινο χρώμα στην εικόνα) ενώ το HTC One M7 2GB LPDDR2 RAM chip. Το LPDDR3 προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων χωρίς να μειώνει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Pressure sensor
Το HTC One M8 έχει έναν μικροσκοπικό αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης (μπλε χρώμα), γνωστό ως βαρόμετρο. Στα Android χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το λογισμικό να προσδιορίσει το υψόμετρο καλύτερα και γρηγορότερα. Το HTC One M7 δεν έχει τον αισθητήρα αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα