Apps Week Report #6, Χρήσιμα και ενδιαφέροντα tools για όλους

To Apps Week Report παραμένει στις επάλξεις και ας έρχεται Πάσχα και όλοι βρίσκεστε στα χωριά, στην εξοχή, στο δρόμο ή σε mood αραλικιού, τέλοσπάντων. Δεν πτοούμαστε, εφαρμογές είναι πάντοτε χρήσιμο να μαθαίνουμε καινούριες και ενδιαφέρουσες για αυτό και ευπειθώς αναφέρουμε και αυτή την Παρασκευή! Εργαλεία όλων των ειδών έχουμε αυτή την εβδομάδα, για να αποκτήσετε ultra cool λειτουργικότητα στη συσκευή σας.

A! Μην το ξεχάσω, την επόμενη Παρασκευή θα σας έχουμε και Bada

apps, αφού μας το ζητάτε διακαώς!

Κάθε Παρασκευή νέα στήλη στο Techblog, Apps Week Report.
————————————————————————————————————————————

Tumblr for Android
Λειτουργικό: Android
Τιμή: Δωρεάν
Link

Είσαι και εσύ ένας μανιακός του ποσταρίσματος; Πάσχεις από την ανίατη ασθένεια του ιδιοπαθούς τακτικού διαμοιρασμού των πάντων; Το μόνο φάρμακο που σου κάνει καλό είναι η… ιντερνετίνη; Εάν για εσένα το Android κινητό τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού σου (ή μήπως του εγκεφάλου σου), τότε δεν έχεις παρά να εγκαταστήσεις το Tumblr for Android. Εάν η απάντησή σου σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, τότε δεν είναι ανάγκη να αναλωθούμε σε κλισέ λέγοντας πόσο σημαντική θέση έχει αποκτήσει το εν λόγω social εργαλείο στη ζωή μας. Εδώ έχουμε το client που θα κάνει το κινητό σου τον κλειδοκράτορα της internet sharing until you drop (ή πάθεις κράμπα στα δάχτυλα) πραγματικότητας.

————————————————————————————————————————————

Pocket Informant
Λειτουργικό: BlackBerry OS 5 και ανώτερο
Τιμή: Δωρεάν το trial
Link

Έχεις BlackBerry, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι οργανωμένος τύπος, business μούρη και καλά, αλλά δεν τα πας τελικά και τόσο καλά με τον προγραμματισμό σου, έτσι; Μην αγχώνεσαι, το πρόβλημα δεν είσαι εσύ, αλλά το ότι σου έλειπαν μέχρι σήμερα τα σωστά εργαλεία. Τώρα που το pocket Informant είναι διαθέσιμο για το κινητό σου, είτε είναι το κλασικό με το QWERTY πληκτρολόγιο, είτε κάποιο από τα touchscreen μοντέλα, δεν έχεις πια δικαιολογίες για να μην έχεις απόλυτη οργάνωση. Λίγο πολύ, αυτή η εφαρμογή είναι ικανή για τα πάντα! Οργανώνει προσωπικές πληροφορίες, συγχρονίζει, κάνει όσα θα έκανε μία γραμματεία, αλλά στην οθόνη σου. Respect!

————————————————————————————————————————————

Pinweel 1.1
Λειτουργικό: iOS 4 και ανώτερο
Τιμή: Δωρεάν
Link

Θέλω τόσο πολύ να σας δείξω τις φωτογραφίες που τράβηξα με το super-wow-δεν-υπάρχει-άλλη-συσκευή-που-να-τα-κάνει-αυτά-iPhone, iPad και δε συμμαζεύεται. Έχω για μία ακόμα φορά ανάγκη να βγάλω από μέσα μου το θαυμασμό για όλα τα δημιουργήματα του ναού της Apple καινοτομίας και ας έχουν βγει δεκάδες άλλες προτάσεις που κάνουν τα ίδια με μικρότερο κόστος. Εγώ θέλω να διαφημίζω την Apple με κάθε ευκαιρία. Βρήκα έναν καινούριο τρόπο, εγκαθιστώντας το Pinweel και φτιάχνω albums φωτογραφιών εύκολα, με ένα σωρό φίλτρα διαθέσιμα και να τα στείλω σε όλους τους φίλους μου στα social media ή να κάνω group albums με όλους τους άλλους φίλους μου που έχουν iGadgets. Άλλ

Keywords
Τυχαία Θέματα