Αν παραγγείλετε λάθος Solo Loop λουράκι, θα πρέπει να επιστρέψετε και το Apple Watch

Με την ανακοίνωση του Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE η Apple παρουσίασε και νέα λουράκια, τα Solo Loop σιλικόνης και πλεκτά. Όμως, η φύση των νέων band απαιτεί και τον υπολογισμό του σωστού τους μεγέθους από τον αγοραστή, καθώς είναι μονοκόμματα και δε προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη. Η Apple έχει

προνοήσει, ανεβάζοντας ένα PDF για να μπορούν οι αγοραστές να υπολογίσουν το σωστό μέγεθος, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται.

Όσοι παραγγείλουν τα νέα Solo Loop λουράκια μαζί με το νέο τους Apple Watch και δουν ότι τελικά δε ταιριάζει το μέγεθος στο χέρι τους, θα πρέπει να επιστρέψουν και το ρολόι τους πίσω, καθώς θεωρείτε σετ. Το χειρότερο όμως είναι ότι λόγω περιορισμένων τεμαχίων, σε όσους δεν εφαρμόζει το λουράκι και πρέπει να επιστρέψουν και το ρολόι θα πρέπει να περιμένουν το νέο τους Apple Watch από τέλη Οκτωβρίου έως και τέλη Νοεμβρίου.

Τα παράπονα των χρηστών είναι αρκετά στα forums αλλά και στο Twitter. Κάποιοι καταναλωτές στάθηκαν πιο τυχεροί, αναφέροντας πως αλλάχθηκε το Solo Loop τους με καινούργιο σε κατάστημα της Apple, όμως δε γνωρίζουμε αν υπάρχει όντως αυτή η πολιτική στα καταστήματα. Οι υπάλληλοι πάντως της εξυπηρέτησης πελατών της Apple έχουν ρητή εντολή από την εταιρεία για επιστροφή ολόκληρου του σετ, μαζί δηλαδή με το ρολόι.

Keywords
Τυχαία Θέματα