Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online

Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.

Με τη δημοσίευση σχετικής ενημέρωσης, ο Mat Firor, επικεφαλής των ZeniMax Online Studios, έκανε γνωστό πως το The Elder Scrolls Online θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες διατίθεται, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation 4, παρά τις

εξελίξεις σχετικά με την εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: "Θέλω να αφιερώσω αυτήν τη στιγμή για να καθησυχάσω ολόκληρη την κοινότητα του The Elder Scrolls Online (ESO), διότι το ESO θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται ακριβώς όπως ήταν, και αναμένουμε πραγματικά να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να θριαμβεύει σε κάθε πλατφόρμα που επί του παρόντος υποστηρίζεται. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τα νέα, και ανυπομονούμε να δούμε πως οι δύο εταιρείες, εργάζοντας από κοινού, μπορούν να κάνουν το ESO ακόμα καλύτερο για όλους."

A note from Matt Firor, Studio Director of ZeniMax Online Studios: https://t.co/fI25uklrZ5 pic.twitter.com/q3qoJwUmXu

— The Elder Scrolls Online (@TESOnline) September 21, 2020

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Microsoft προέβη σε εξαγορά της Bethesda, συμπεριλαμβανομένων όλων των στούντιό της, όπως και το προαναφερθέν "Zenimax Online Studios", με την εν λόγω συμφωνία των δύο εταιρειών να στοιχίζει στην αμερικανική εταιρεία το αστρονομικό ποσό των $7.5 δισεκατομμυρίων. Το ερώτημα που φυσικώς απορρέει από την εν λόγω είδηση, εφόσον η Bethesda αποτελεί πλέον τμήμα του Xbox, είναι αν θα υπάρξουν τροποποιήσεις σχετικά με την υποστήριξη των επερχόμενων και μη παιχνιδιών της Bethesda για τις κονσόλες της Sony. Δίχως να έχει γίνει τίποτα ξεκάθαρο επί του παρόντος όσον αφορά στην εξέλιξη αυτού του ενδεχόμενου, η συγκεκριμένη είδηση για το εν λόγω MMORPG της Bethesda αποτελεί το πρώτο "ξεκαθάρισμα" ενός εκ των σχετικών παιχνιδιών της εταιρείας, που δεν δηλώνει καμία τροποποίηση στην υποστήριξή του για όλες τις πλατφόρμες.

Το The Ender Scrolls Online κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2014 σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ περίπου ένα χρόνο αργότερα έκανε τη μετάβασή του και σε PlayStation 4 και Xbox One. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αργότερα και στα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X/ S. Το ίδιο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και για το Doom Eternal, με τους κατόχους του στις τρέχουσες κονσόλες να αποκτούν εντελώς δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοσή του για την επόμενη γενιά.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα