Apple TV Channels: Η αναβαθμισμένη έκδοση του TV app με δεκάδες νέα κανάλια σε 100+ χώρες

Techblog.gr

Το Apple TV θα πάρει μία ενημέρωση η οποία εστιάζει σε κανάλια όπως τα HBO, PBS, CBS, Acorn TV και Tastemade. Έτσι, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να μεταφέρονται σε εξωτερική εφαρμογή για να τα παρακολουθήσουν. Τα κανάλια αυτά θα λέγονται Apple TV Channels και οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν σε ποια κανάλια επιθυμούν να αποκτήσουν συνδρομή, και

θα πληρώνουν ξεχωριστά για κάθε ένα από αυτά.

Αυτό το μοντέλο έρχεται σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο πληρωμής συνδρομών των καλωδιακών καναλιών, που συνήθως αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου πακέτου. Αν και είναι ένα βήμα προς μία θετική κατεύθυνση, η Apple δεν μοιράστηκε το κόστος των Apple TV Channels, κατά την διάρκεια του Apple Event 2019.

Η εφαρμογή Apple TV, θα λάβει την ενημέρωση για τα Channels τον Μάιο. Επιπλέον, το app θα γίνει διαθέσιμο και για τα Mac το φθινόπωρο. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη για έξυπνες τηλεοράσεις, Roku, και Amazon Fire TV αυτή την άνοιξη.

Τα Apple TV Channels θα είναι προσβάσιμα σε πάνω από 100 χώρες, αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ποιες θα είναι αυτές και αν η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα