Ζουν εποχές 20’ στην Μπρομιτς

16:52 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-4
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Την καταπληκτική φετινή της πορεία συνεχίζει η Γουέστ Μπρομ που πέρασε και από την έδρα της Σάντερλαντ με 4-2 και πλέον απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή.

Στο 5ο λεπτό ο Μίχιλ έδιωξε τα σουτ του Τζόνσον, ενώ στο 17' το σουτ του Σεσενιό πέρασε μόλις άουτ. στο 25' ξανά ο Μίχιλ απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σεσενιό, ωστόσο στο 30' η Γουέστ Μπρομ πάγωσε το «Στάδιο του φωτός». Ο Γκέρα μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Η Γουέστ Μπρομ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα

από εκεί και πέρα και έφτασε και σε 2ο γκολ στο 44'. Ο Μινιολέ έκανε τραγικό λάθος μετά από σουτ του Μπρουντ και ο Λονγκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μίχιλ έδιωξε με υπερένταση το απ' ευθείας φάουλ του Γκάρντνερ.

Στο 53' ο Μίχιλ απέκρουσε νέο σουτ του Τζόνσον, ενώ στο 61ο λεπτό ο Λονγκ δε βρήκε για λίγο την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά στ 73' η Σάντερλαντ έκανε το 2-1 με φάουλ του Γκάρντνερ που βρήκε λίγο και στο τείχος. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Σεσενιό κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, αλλά στο 81' η Γουέστ Μπρομ τελείωσε το ματς. Ο Ρίτζγουελ κέρδισε πέναλτι από τον Τζόνσον και ο Λουκάκου από τα 11 μέτρα έκανε το 3-1. Οι «μαύρες γάτες» κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 87' όταν ο Μίχιλ απέκρουσε την κεφαλιά του Φλέτσερ και στη συνέχεια ο Σεσενιό έσπρωξε εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις το ματς είχε άγρια ομορφιά, με τον Κουεγιάρ να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον Μίχιλ και στη συνέχεια τον Λουκάκου α σημαδεύει το δοκάρι του Μινολέ. Μάλιστα στο 90+5' ο Φόρτσιουν μεόμορφο σουτ έκανε το τελικό 4-2.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Μπάρντσλεϊ, Κουεγιάρ, Ο'Σέι (46' ΜακΚλίν), Ρόουζ, Κάτερμολ (35' Γκάρντνερ), Κόλμπακ (73' Σαχά), Λάρσον, Τζόνσον, Σεσενιό, Φλέτσερ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ, Μόρισον (90' Ταμάς), Οντεμβίγκι (70' Λουκάκου), Γκέρα, Μπραντ, Λονγκ (70' Φόρτσιουν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα