Ζλάταν: Του είπα πως θα του σπάσω τα πόδια

14:03 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τίτλο "I am Zlatan Ibrahimovic" και σε αυτά αποκαλύπτονται οι κακές σχέσεις που είχε με συμπαίκτες του στις ομάδες που αγωνίστηκε. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός είχε πει πως απείλησε τον Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ, όταν ήταν οι δυο τους στον Άγιαξ, πως θα του σπάσει τα πόδια.

Πιο συγκεκριμένα στο απόσπασμα για τον Φαν Ντε Φάαρτ αναφέρεται το εξής: " Το 2004 έπαιζα με την Σουηδία στην Ολλανδία και αυτή η ομάδα είχε πολλούς παίκτες από την Άγιαξ, την ομάδα μου. Ήταν φιλικό αλλά όλη η σουηδική ομάδα ήθελε εκδίκηση για την ήττα στο Euro του 2004. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ολλανδία. Νωρίς στο ματς πήρα την μπάλα έξω από την περιοχή και αμέσως είχα τέσσερις Ολλανδούς πάνω μου. Κάποιος από αυτούς ήταν ο συμπαίκτης μου ο Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ. Πέρασα δυνατά από αυτούς και ο Φαν Ντε Φάαρτ έπεσε στο έδαφος πονώντας.
Έφυγε με φορείο και ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο. Τίποτα σοβαρό μάλλον θα έχασε ένα ή δύο ματς. Μετά ισχυρίστηκε στις εφημερίδες ότι εγώ τον τραυμάτισα επίτηδες, Τι είδους μ..... ήταν αυτό; Δεν πήρε ούτε φάουλ. Αυτός υποτίθεται ότι ήταν ο αρχηγός της ομάδας μου! Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: «Άκου, λυπάμαι κρίμα για τον τραυματισμό σου αλλά δεν έγινε επίτηδες! Το κατάλαβες;»
Όταν γυρίσαμε στον Άγιαξ η ατμόσφαιρα ήταν όλο και όλο πιο καυτή. Επιτέλους, ο προπονητής μας μάς κάλεσε και τους δύο αλλά τότε ήμουν τελείως με εμμονές.
«Ο Ζλάταν το έκανε επίτηδες», είπε ο Φαν ντε Φάαρτ και τα είδα κόκκινα όλα.
«Εγώ δεν σε τραυμάτισα επίτηδες και το ξέρεις αυτό. Αν με κατηγορήσεις ξανά θα σου σπάσω και τα δύο πόδια και αυτή την φορά θα είναι επίτηδες», του απάντησα".
Επίσης ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρεται και στις σχέσεις που είχε με τον Ογκούστι Ονιέγου στην Μίλαν: "Πήγα στην Μίλαν το 2010 και ένα από τα μεγαλύτερα ματς του πρωταθλήματος πλησίαζε. Το ντέρμπι με την Ίντερ, που οι πιο φανατικοί τους οπαδοί οι Ultras θα με μισούσαν. Εκτός από αυτά είχα και θέματα με τον Ογκούτσι Ονιέγου έναν τύπο από την ομάδα μου. Ήταν Αμερικάνος και σαν ένα σπίτι και είπα σε έναν συμπαίκτη μου στην ομάδα: «Να δεις ότι κάτι σοβαρό θα γίνει. Απλά το αισθάνομαι»
Ο Ονιέγου ήταν σαν μποξέρ βαρέων βαρών. Με κατηγορούσε ότι μίλαγα άσχημα για αυτόν αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Οι άνθρωποι μιλούσαν άσχημα σε εμένα. Έχω ακούσει τόσο σ....α τόσα χρόνια : Γ......ε τσιγγάνε και πράγματα για την μαμά μου. Τα ανταποδίδω με το σώμα μου και όχι με λέξεις.
Είπα στον Ονιέγου ότι δεν μιλούσα άσχημα αλλά εκείνος συνέχισε. Μου έκανε νόημα να σταματήσω με το δάχτυλο του και μετά το ξαναέκανε. Και τα είδα όλα κόκκινα. Δεν είπα τίποτα, ούτε μια λέξη. Αυτός ο μπ.....ος θα μάθαινε πως μιλάω εγώ άσχημα! Την επόμενη φορά που πήρε την μπάλα στην προπόνηση έτρεξα προς το μέρος του και έπεσε με τα πόδια και τις τάπες μπροστά, το χειρότερο τάκλιν. Αλλά με είδε και το απέφυγε. Όπως πέσαμε και οι δύο στο έδαφος η πρώτη μου σκέψη ήταν: «Σκ...α! Το έχασα!» Μόλις σηκώθηκα για να φύγω ένιωσα ένα άγγιγμα στον ώμο. Δεν είναι καλή ιδέα, Ογκούτσι Ονιέγου. Τον χτύπησα και προσπαθήσαμε να σπρώξουμε ο ένας τον άλλο. Προσπαθούσαμε να πετάξουμε ο ένας τον άλλο κάτω. Ήταν βίαιο. Κυλιόμασταν κάτω δίνοντας κλωτσιές ο ένας στον άλλο και γονατιές. Ήμασταν έξαλλοι και τρελοί - ήταν σαν ζωή ή θάνατος. Μετά έγινε το πιο περίεργο πράγμα. Ο Ονιέγου άρχισε να προσεύχεται στον Θεό με δάκρυα στα μάτια και κάνοντας τον σταυρό του. Το ένιωσα σαν προβοκάτσια και έγινα πιο έξαλλος. Με σταμάτησαν κάτι συμπαίκτες μου το οποίο είναι καλό υποθέτω. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ δυσάρεστα. Όλη αυτή την ώρα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν: « Σκ....α. Το στήθος μου πονάει» και πήγα και το κοίταξα. Είχα σπάσει ένα πλευρό στον καυγά".

Keywords
Τυχαία Θέματα