Φελαϊνί: Θέλω να κερδίσω κάτι στο Μάντσεστερ

12:56 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρουάν Φελαϊνί ανήκει πλέον στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κερδίσει τρόπαια κατά την παραμονή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Επιπλέον σημείωσε πως θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα και πρόσθεσε πως η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι ένα μεγάλο βήμα για τον ίδιο.
Σε δηλώσεις του ο Βέλγος μέσος Μαρουάν Φελαϊνί τόνισε: "Όταν ξεκίνησα την χρονιά στην Έβερτον ανυπομονούσα να πάρω μεταγραφή και στο τέλος είμαι ικανοποιημένος. Ανυπομονώ να παίξω

με τους νέους μου συμπαίκτες, πρέπει να δουλέψω σκληρά για την θέση μου. Θέλω να κερδίσω κάτι στο Μάντσεστερ. Θέλω να παίξω πολλά ματς και να κερδίσω ένα τρόπαιο. Θα είναι δύσκολο, κάθε χρόνο είναι δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες. Αλλά νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα για να κερδίσει έναν τίτλο. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα, αλλά έχω παίξει πέντε χρόνια στην Αγγλία, ξέρω το πρωτάθλημα και τους παίκτες, οπότε δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα