Ζιάγκος στο aek365: Γυρίζω στο σπίτι μου!

23:02 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει ζήσει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και πολλά πράγματα σε αυτόν τον σύλλογο. Και η επιστροφή του έμοιαζε με στόχο… ζωής για τον ίδιο. Ο 36χρονος κόουτς συμφώνησε με την διοίκηση Αλεξίου και αναλαμβάνει την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Στην χαμηλότερη κατηγορία που έχει παίξει ποτέ… Παιδί των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ για χρόνια, μέλος του τιμ

των Φλεβαράκη, Γκέκου και Κορωνιού, ενώ για ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία ήταν πρώτος προπονητής (πριν αναλάβει ο Πεδουλάκης).

Ο Ζιάγκος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο aek365. Ο νεαρός τεχνικός έδειξε ώριμος και απόλυτα συνηδητοποιημένος για την κατάσταση στην Βασίλισσα και τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στην Α2 και από εκεί στην Α1…

«Γυρίζω σπίτι μου» ήταν η πρώτη ατάκα του Ζιάγκο που συνέχισε τονίζοντας «Πέρα από το συναίσθημα που πάντα έπαιζε καθοριστικό ρόλο για μένα, έχουμε απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και απαιτείται υπεύθυνη διαχείριση με επαγγελματισμό και σύνεση. Και σε αυτή την νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας μας. Μπροστάρηδες στην νέα προσπάθεια έχουν αναλάβει φερέγγυοι και αξιόπιστοι άνθρωποι που εκτός από τον ρομαντισμό και την αγάπη τους για την ομάδα, στοιχεία απαραίτητα για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Πολύ σημαντικά πράγματα».

Τέλος, ο Ζιάγκος αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας την νέα σεζόν και τον κόσμο της ΑΕΚ «Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος για την οποία δεν αρκούν μια σοβαρή διοίκηση, ένα καλό τιμ και ένα καλό ρόστερ, διότι αυτή η ομάδα χωρίς τον κόσμο της δεν είναι η ΑΕΚ. Και τον περιμένουμε να μας στηρίξει και να δείξει σε όλους τι σημαίνει ΑΕΚ… Ξεκινάμε ταπεινά, με πολύ δουλειά, χαμηλούς τόνους και σεβασμό στην ιστορία της Βασίλισσας».

Keywords
Τυχαία Θέματα