Δώνης: Κερδίσαμε δίκαια

22:51 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίηση του για την εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Μπνέι Γεχούντα, εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για τη νίκη του ΠΑΟΚ (2-0) στο Ισραήλ...
«Θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε αποτελεσματικοί. Εγώ επειδή χτίζουμε μια νέα ομάδα, με ενδιαφέρει να βλέπω πως προχωράμε και αυτό που βλέπουμε να μας δημιουργεί αισιοδοξία. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και ποιοτικότερη και το σημαντικότερο, σοβαροί στον αγωνιστικό

χώρο.
Μόλις άρχισε το ματς, οι συνθήκες ήταν χειρότερες σε σχέση με πριν το ματς. Πήραμε αυτό που θέλαμε. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάμε καλύτερο ρυθμό και σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο. Εκεί μπορούμε να έχουμε καλύτερες επιλογές. Αυτό που ματς λείπει είναι ότι δεν είμαστε τόσο ήρεμοι και είμαστε βιαστικοί.
Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και εγώ δεν θέλω να περιορίσω το ταλέντο τους, προσπαθώ τους μεσοεπιθετικούς να τους απελευθερώσω. Πρέπει να παίξουμε καλά στην έδρας και πρέπει να κερδίσουμε γιατί η Τούμπα πρέπει να γίνει ένα γήπεδο που θα πρέπει να έχουμε ελάχιστες απώλειες.
Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να τον σεβόμαστε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις κρίση με τα μπάτζετ. Η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

Keywords
Τυχαία Θέματα