Ζιάγκος: Στην ΑΕΚ βρισκόμαστε, συνεχίζουμε την δουλειά

12:33 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την άνοδο και ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τους παίκτες του φαίνεται ότι ξέρουν καλά πώς να… στηρίζουν αυτόν τον χαρακτηρισμό. Το 5Χ5 στο πρωτάθλημα και η νέα πειστική εμφάνιση της ΑΕΚ, αυτή την φορά στην Καισαριανή κόντρα στην Νήαρ Ηστ έδειξε ότι η ομάδα έχει συνέπεια

και συνέχεια. Παρότι έλειπε ο ιθύνων νους της ομάδας και αρχηγός της, ο Αλέξης Φαλέκας.
Ο Ζιάγκος παρά την νέα πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ μιλώντας στο aek365 έδειξε ότι συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους αφού είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν έχει τελειώσει τίποτα παρότι η Βασίλισσα δείχνει την διαφορά ποιότητας μέσα στο παρκέ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Β’ εθνικής.
«Πήραμε μια σημαντική νίκη, σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα με εμπειρία. Η Νήαρ Ηστ παίζει πολύ επιθετικά στην έδρα της και σκοράρει κοντά στους 80 πόντους και εμείς τους περιορίσαμε σήμερα στους 57. Επίσης δεν είχαμε τον Φαλέκα που είναι σημαντικό κομμάτι για το παιχνίδι μας. Έχουμε καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και συνειδητοποιημένα παιδιά. Ξέρουν την φανέλα που φορούν και στις ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες της κατηγορίας. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση και φαίνεται αυτό σε κάθε ματς. Ωστόσο, μπορεί να έχουμε μόνο νίκες και να είμαστε πρώτοι, αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει. Στόχος είναι η άνοδος, έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και νίκες μαζί με τον κόσμο μας. Στην ΑΕΚ είμαστε, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, συνεχίζουμε την δουλειά μας» είπε ο Έλληνας τεχνικός στο aek365.

Keywords
Τυχαία Θέματα