Κυριακίδης: Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ

11:42 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, στον Λεβαδειακό στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τον Δημήτρη Κυριακίδη να υποστηρίζει πως η ομάδα της Λιβαδειάς, χάρη στην καλή ψυχολογία που έχει, μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Ολυμπιακό

Στάδιο.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου τόνισε: "Έχουμε δει την ΑΕΚ. Έχουμε καλή ψυχολογία, αλλά ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι πολύ καλά δουλεμένη, ενώ ο κόσμος της έχει επιστρέψει. Πιστεύουμε όμως ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Δημήτρης Κυριακίδης μίλησε επίσης και για
- Την χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ: "Από την αρχή του πρωταθλήματος δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε το γκολ. Τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, με τον Άρη και τον ΟΦΗ, αν όχι με την πρώτη ευκαιρία καταφέρνουμε με την δεύτερη ή την Τρίτη να σκοράρουμε. Στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και τα αρνητικά αποτελέσματα έφερναν άγχος. Η νίκη επί του Άρη ανέβασε την ψυχολογία μας και αυτό μας βοήθησε στο χθεσινό ματς. Από εδώ και στο εξής πιστεύω πως η μπάλα θα μπαίνει πολύ πιο εύκολα στα δίχτυα. Έχουμε καλούς παίκτες με αίσθηση του γκολ και δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

-Τα τρία δοκάρια των γηπεδούχων: "Σίγουρα χρειάζεται η τύχη. Μας είχε λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πλέον έχει γυρίσει. Ένας τερματοφύλακας παίρνει ψυχολογία, όταν βλέπει την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια του".

-Τους στόχους του Λεβαδειακού: "Η βαθμολογική μας θέση μάς αδικεί. Η ομάδα μας θεωρώ πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλότερα. Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι και πετυχαίνουμε γρήγορα γκολ, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα