Ζέσους: Προσοχή με ΠΑΟΚ

18:04 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «αετών».
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ζέσους:
Με ποιο τρόπο οι οπαδοί και οι παίκτες θα τιμήσουν τη μνήμη του Μάριο Κολούνα:
«Υποχρέωση

των παικτών είναι να κάνουν μία καλή εμφάνιση. Το γεγονός ότι έχει πεθάνει δεν σημαίνει ότι τον ξεχνάει ο κόσμος της Μπενφίκα και θα τιμήσουμε τη μνήμη του».
Για τους Γκαράι, Καρντόσο και Γκαιτάν:
«Προκειται για τρεις διαφορετικούς παίκτες. Ο Γκαράι και ο Νίκο έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, οπότε θα κληθούν να βοηθήσουν, ενώ ο Καρντόσο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του».
Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με αντεπιθέσεις:
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο κύριος Στέφενς, αυτός ξέρει τους κινδύνους που θα έχει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε».
Για τον Σάλβιο και το αν θα παίξει:
«Είναι με την ομάδα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει. Ελειπε έξι μήνες, αλλά έχει αυτοπεποίθηση. Θα αποφασίσω αύριο για αυτό».
Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι:
«Αν υπάρξουν ευκαιρίες για γκολ, ελπίζω να είναι από την πλευρά της Μπενφίκα».
Σάλβιο: «Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ»
Στο ίδιο ύφος με τον προπονητή του κινήθηκε στα λεγόμενα του και ο άσος της Μπενφίκα, Σάλβιο.
Ο άσος των «αετών» ξεκαθάρισε πως ο «ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δυνατό ματς».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάλβιο:
Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, λόγω του θανάτου του Μάριο Κολούνα;
«Πρόκειται για ένα πολυ σημαντικό παιχνίδι και ξεχωριστό θα βάλουμε τα δυνατά μας για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».
Μετά το παιχνίδι με ΠΑΟΚ ποια είναι η αποψή του για την ομάδα:
«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα βάλουμε τα δυνατά μας».
Αποτελεί προτεραιότητα το πρωτάθλημα;
«Βέβαια είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα, μας ενδιαφέρει, αλλά θέλουμε να μπούμε αύριο και να βάλουμε τα δυνατά μας για ένα καλό παιχνίδι».
Για το αν πιστεύει ότι η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή από τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα