Απάντησε ο Κάρικ

17:58 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Με την προβληματική πορεία της Γιουνάιτεντ και μετά την ήττα των «κόκκινων διαβόλων» από τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
«Ο Σερ Άλεξ δεν έπαιζε στο γήπεδο μαζί μας. Σαν παίκτες πρέπει να αντιδράσουμε, να παίζουμε καλά, είναι τόσο απλό», είπε ο Κάρικ και στην συνέχεια ο χαφ

της ομάδας αναφέρθηκε στην κριτική που τους ασκείται λέγοντας ότι όλοι τους θάβουν και το απολαμβάνουν κιόλας!
«Εμείς βάλαμε τον πήχη κάπου σαν παίκτες τόσα χρόνια και αυτή η σεζόν δεν πάει τόσο καλά. Μας κρίνουν από όλες τις πλευρές, όλοι μας θάβουν λίγο και το απολαμβάνουν. Οπότε πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε», είπε ο Κάρικ.
Ο Άγγλος ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει «τελειώσει» για την Γιουνάιτεντ και είπε πως αν και είναι δύσκολο εκείνος πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν τρία γκολ στο «Old Trafford» στον επαναληπτικό αγώνα (19/03).
«Θα ήταν καλό για εμάς να είχαμε ένα εκτός έδρας γκολ, αλλά ο γύρος δεν τελείωσε ακόμα και το πιστεύουμε σθεναρά, αλλά δεν είναι το ιδανικό. Δεν είμαστε εκτός, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να είμαστε πάλι πίσω στο Old Trafford και ανυπομονούμε για αυτό τον δεύτερο αγώνα.
Μην με παρεξηγήσετε το να σκοράρεις τρία γκολ σε αυτό τον διαγωνισμό είναι δύσκολο, αλλά το έχουμε κάνει ξανά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Κάρικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα