Υπομονή και αναμονή στον ΠΑΟ

08:51 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι εξελίξεις για τους τρεις παίκτες που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός με τους "πράσινους" να τηρούν στάση αναμονής.
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο μέσος από το Μάλι δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα σε Premier League ή Ligue 1 και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού

θα επιδιώξουν να συναντηθούν μαζί του στο περιθώριο του φιλικού προετοιμασίας με την Νόριτς. Στον Ντιαρά προσφέρεται συμβόλαιο στο οποίο θα πληρώνεται ανά συμμετοχή αλλά οι υπογραφές θα μπουν μόνο αν τα ιατρικά τεστ δείξουν πως είναι σε καλή κατάσταση.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς συναντήθηκε χθες με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ζήτησε αποζημίωση 500.000 ευρώ για να φύγει κάτι που δεν δέχτηκε η πορτογαλική ομάδα με τις δυο πλευρές να συναντώνται ξανά σήμερα για να βρουν λύση και ο Κροάτης χαφ να αποχωρήσει και να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Στην περίπτωση του Αμπντούλ Ατζαγκούν, η άφιξη του Νιγηριανού μέσου αναμένεται στα τέλη της άλλης εβδομάδας καθώς δυσκολεύεται να εξασφαλίσει βίζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα