Ύμνοι Λάουντρουπ για Ρεμί

18:24 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της ΚΠΡ αγωνίζεται στη Νιούκαστλ με την μορφή δανεισμού και είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Πάρντιου αυτή την στιγμή.

Ο Δανός προπονητής λοιπόν, λίγες ώρες πριν η ομάδα του αντιμετωπίσει τον Ρεμί, αναφέρθηκε σε αυτόν και στο πόσο τον εκτιμά ως παίκτη. «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι από τους παίκτες που με απασχόλησαν το περασμένο καλοκαίρι. Τα έχει όλα. Ταχύτητα, τεχνική, σκοράρισμα»,

τόνισε ο προπονητής της Σουόνσι.

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του εντός έδρας, αντίθετα με τις επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στο ότι πάντα θα νικάμε εκτός. Τώρα έχουμε δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό, πήραμε τέσσερις πόντους. Το ίδιο θέλω και τώρα να γίνει, ακόμα καλύτερα βέβαια θα είναι να πάρουμε έξι πόντους. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το σύνολο των πόντων που έχουμε και όχι αν τους πήραμε εντός ή εκτός. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες ομάδες παίρνουν πιο πολλούς πόντους εντός έδρας αλλά εμείς έχουμε τρεις εκτός έδρας νίκες και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Τώρα λοιπόν έχουμε 15 πόντους, αν μετά τα ματς αυτά φτάσουμε στους 19 ή ακόμα καλύτερα στους 21, τότε όλα θα είναι υπέροχα. Από την άλλη, αν δεν κερδίσουμε και στα δύο εντός αλλά πάρουμε νίκη στο εκτός που ακολουθεί με τη Νόριτς, τότε για μένα είναι το ίδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα