Πογιέτ: Χρειαζόμαστε μεταγραφές

18:18 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ, εξήγησε ότι έδωσε αρκετό χρόνο στους παίκτες του να δείξουν τι μπορούν να κάνουν αλλά πλέον, με την ομάδα ουραγό, έχει καταλήξει ότι η ενίσχυση είναι απαραίτητη. Αυτό που μένει είναι να δει πόσους παίκτες θα φέρει τον Γενάρη. «Όταν πλησιάζει η περίοδος αυτή, σκέφτεσαι τι χρειάζεσαι. Όσο πιο πολύ βελτιώνεται η ομάδα, τόσο λιγότερες αλλαγές κάνεις. Υπάρχει όμως ένα όριο, δεν μπορεί να φτάσει 28 Δεκεμβρίου και εγώ να περιμένω να δω βελτίωση», τόνισε αρχικά ο Πογιέτ και πρόσθεσε:
«Έτσι λοιπόν οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για να αποφασίσω

αν θέλω δύο ή πέντε παίκτες στην ομάδα. Έχω εικόνα αλλά υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα. Δεν γίνεται όμως να μην φέρω κανένα. Αυτό δεν γίνεται. Αφού δεν βελτιωνόμαστε όσο θα ήθελα, πρέπει να αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει ένα καλό ματς, μετά να χαλαρώνει και να πηγαίνει πάλι... πίσω. Πρέπει να παίζουμε καλά, να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να σκοράρουμε στην επίθεση».
Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται η ομάδα του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, απάντησε: «Προφανώς και θέλουμε κάποιες νίκες αλλά προτιμώ να βλέπω ξεχωριστά κάθε ματς. Προφανώς και όλοι κοιτούν την βαθμολογία, όποιος λέει πως δεν το κάνει, λέει ψέματα. Για μας το σημαντικό είναι να παίρνουμε πόντους. Δεν μας νοιάζει απέναντι σε ποιόν θα είναι. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Αν τελικά οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι από εμάς, θα δούμε... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».
Τέλος, ο Πογιέτ ρωτήθηκε για το αν ακόμα παρακολουθεί την παλιά του ομάδα, την Τσέλσι και είπε: «Φυσικά, είμαι οπαδός της Τσέλσι. Αν έμενα στο Λονδίνο θα ήμουν κάθε σαββατοκύριακο στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα