Ύμνοι Ίμπρα για Καπέλο

20:14 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σουηδός επιθετικός έγραψε ιστορία με την εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς την Πέμπτη (4/9) έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.
Μιλώντας λοιπόν στην «Gazzetta dello Sport» φρόντισε να απονείμει τα εύσημα στον Καπέλο για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, με τον Ιταλό τεχνικό να χρησιμοποιεί το παράδειγμα του... Μάρκο φαν Μπάστεν!
«Ήξερα πως θα σπάσω αυτό το ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος, καθώς περίμενα πολύ καιρό για αυτήν τη στιγμή και πιστεύω πως την αξίζω», είπε αρχικά.
«Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα, ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα σκοράρω

ακόμη πολλά γκολ για τη Σουηδία αλλά και για την Παρί Σεν Ζερμέν».
«Έγινα κορυφαίος σκόρερ όταν συνάντησα τον Καπέλο. Όταν ήταν στη Γιουβέντους, μια μέρα μου έδειξε ένα βίντεο με τα καλύτερα γκολ του Μάρκο φαν Μπάστεν και μου είπε: "Πρέπει να το κάνεις όπως εκείνος"», συμπλήρωσε, εκθειάζοντας τον Καπέλο.
«Τότε ήμουν νέος και έμαθα πολλά για το ποδόσφαιρο. Από εκείνη τη μέρα, άρχισα να σκοράρω όπως όλοι οι μεγάλοι επιθετικοί».
«Επιπλέον, δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Το καλύτερό μου γκολ; Το ανάποδο ψαλίδι κόντρα στην Αγγλία, προφανώς. Αναφορικά με το αν γράψω άλλο βιβλίο, ίσως, καθώς έχω να πω πολλά ακόμη», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα