«Τελικά, καλύτερη η Ελλάδα»

18:54 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Σημαντική βελτίωση δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με το Βλάντο Τζούροβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα, για τους «16»: «Πριν από το Μουντομπάσκετ πίστευα πως η Ελλάδα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με την Αργεντινή και την Κροατία, αλλά έδειξε

πως είναι τελικά καλύτερη. Από το φιλικό που παίξαμε στη Γαλλία βελτιώνεται διαρκώς, ενώ εμείς όχι. Παρότι απουσιάζουν παίκτες όπως οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και Σχορτσανίτης παίζουν πολύ έξυπνα σαν ομάδα και έχουν παίκτες με παραστάσεις όπως οι Ζήσης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Καϊμακόγλου και Καλάθης. Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά».

Για τις έως τώρα εμφανίσεις της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Στον πρώτο γύρο πήραμε τα παιχνίδια που περιμέναμε και χάσαμε επίσης τα ματς που περιμέναμε, με εξαίρεση ίσως τη Γαλλία που έχει πολλές απουσίες. Σε όλα τα παιχνίδια δεν είχαμε πάνω από ένα δύο διακριθέντες κι αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να αναδείξουμε κι άλλους πρωταγωνιστές».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δεν μου αρέσει το υπάρχον σύστημα, γιατί μπορεί να αδικήσει ομάδες με καλή πορεία. Για παράδειγμα, η Ελλάδα που είναι μέχρι τώρα αήττητη μπορεί να χάσει ένα ματς και να αποχωρήσει από το τουρνουά. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει και στο δεύτερο γύρο μια φάση ομίλων και μετά να αρχίσουν τα νοκ άουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα