Ύμνοι για Αντετοκούμπο

20:19 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε οτζένεραλ μάνατζερ των Μιλγουόκι Μπακς Τζον Χάμοντς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Journal Sentinel».

Χαρακτηριστικά ο GM του Μιλγουόκι ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επιλογή μας. Συζητήσαμε πριν απ' την έναρξη της σεζόν πως θέλαμε να τον εκθέσουμε στη λίγκα, αλλά όχι να τον υπερεκθέσουμε. Δε θέλαμε να χάσει σε αυτοπεποίθηση και να συμβεί το ίδιο και με τους υπολοίπους τριγύρω του».

Και συνέχισε: «Προς το τέλος της περιόδου των φιλικών προετοιμασίας είδαμε τα στατιστικά μας κι αντιληφθήκαμε πως ήταν απ' τους πρώτους

σκόρερ μας, ήταν ένας απ' τους πρώτους ριμπάουντέρ μας. Ήταν ο πρώτος μπλοκέρ μας. Ήταν πρώτος σε ελεύθερες βολές. Τέτοια μικρά πράγματα, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, είναι ακόμη πιο έτοιμος απ' ότι αντιλαμβανόμαστε; Ως εκ τούτου, πιθανότατα δεν οραματιστήκαμε πως θα συνέβαινε αυτό».

Ενώ καταλήγοντας σημείωσε: «Γνωρίζω πως είναι μία σπουδαία ευκαιρία για τον Γιάννη και μπορεί να 'ναι το σωστό για την ομάδα μας. Έχουν υπάρξει μερικά σκαμπανεβάσματα και πιθανότατα θα συνεχιστούν. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος απ' το να τον έχεις στο παρκέ. Αισθανόμαστε πολύ καλά που τον επιλέξαμε στο Νο.15. Νομίζω πως ενδεχομένως είναι απ' τους παίκτες που κρατάς και που μπορείς να χτίσεις μ' αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα