«Ξηλώνονται» παράνομες κατασκευές στο Γκάζι

13:55 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Από το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων βρίσκονται στο Γκάζι και "ξηλώνουν" παράνομα τραπεζοκαθίσματα, σιδεροκατασκευές και πέργκολες που είναι τοποθετημένες σε δημόσιο χώρο χωρίς άδεια.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Βαρελάς, επεσήμανε πως οι μαγαζάτορες είχαν προειδοποιηθεί ένα μήνα πριν και όσοι δεν συμμορφώθηκαν και αρνήθηκαν να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα τώρα θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο.
Ο αντιδήμαρχος σημείωσε πως η επιχείρηση απομάκρυνσης αυθαίρετων κατασκευών θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας

δίχως να αναφέρει ποια θα είναι η επόμενη περιοχή που θα επισκεφτούν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων. Προηγούμενοι σταθμοί της δημοτικής αστυνομίας ήταν η πλατεία Άγιου Θωμά, η πλατεία Κοτζιά, στην Λιοσίων, στο μουσείο Ακρόπολης, στην Μάρνη και σήμερα στο Γκάζι.
Ένας από τους επιχειρηματίες που διατηρεί κατάστημα στο Γκάζι σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα protothema.gr τόνισε: " Εμείς αποδίδουμε το ΦΠΑ, εμείς το δημοτικό φόρο, εμείς τα πάντα. Αν θέλουν να ξηλώσουν αυτά και να την πάνε αλλού και να παίρνουν τα λεφτά τους ας το κάνουν, όσο για την καταπάτηση, όλος ο δρόμος έχει πεζοδρομηθεί".
Ο επιχειρηματίας εμφανώς ενοχλημένος ανέφερε ακόμα πως είχαν προειδοποιηθεί από τον δήμο, ενώ τόνισε ότι "από μια άποψη είναι καλώς αυτό που συμβαίνει αλλά για κάποιους άλλους όχι", προσθέτοντας πως "αυτή την στιγμή μόνο το Γκάζι δουλεύει και θα ξηλωθούν γύρω στους 30 επιχειρηματίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα