Ξέσπασε ο Γκουαρντιόλα

11:16 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι δυο προημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει νέος κύκλος αντιπαραθέσεων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για την διαιτησία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπει σε αυτό το "τριπάκι" σημειώνοντας με νόημα πως αν η Ρεάλ θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, ας το κερδίσει.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ο Γκουαρντιόλα τόνισε αρχικά: "Είναι υποδειγματικός και αλάνθαστος στα τέσσερα χρόνια που έχει αναλάβει.

Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δεν έχω κάνει ούτε μια αναφορά στους διαιτητές. Αν αποτελεί διαμαρτυρία όταν λες ότι ένα περιστατικό είναι πέναλτι ή δεν είναι, τότε διαμαρτυρόμαστε. Αν θέλουν να δείξουν ότι παραπονιόμαστε, το κάνουν γιατί πρόκειται για χαμένη μάχη. Μιλούν υπερβολικά δυνατά. Λένε εδώ και τέσσερα χρόνια ότι μας ευνοούν και τώρα ότι παραπονιόμαστε. Οι συγκρούσεις για τους διαιτητές με κάνουν και αισθάνομαι άσχημα, τραυματίζουμε το ποδόσφαιρο με την υποψία. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα, ας το κερδίσει. Είμαστε υποδειγματικοί και στην ισοπαλία και στην ήττα. Έχουμε πολύ καλή συμπεριφορά στην νίκη και είμαστε άψογοι στην ήττα. Υπάρχουν πέντε εκατομμύρια που κάθονται απλά και έρχονται να διαμαρτυρηθούν για την διαιτησία. Και τι κερδίζω εγώ; Και να το κάνω, θα χάνουμε και θα ερχόμαστε ισοπαλία το ίδιο. Σε τι θα βοηθήσει στο να διαχειριστούμε καλύτερα την πίεση; Δεν θα το κάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα