Σίγουρος για τον τίτλο ο Κοβάσεβιτς

10:41 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την αισιοδοξία του, στα όρια της σιγουριάς, πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα, παρά το -5 από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς υπογραμμίζοντας πως ο ελληνικός τίτλος είναι ο σημαντικότερος στόχος για την πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού τόνισε: "Είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Ολυμπιακό

και παρά το γεγονός ότι φέτος βρισκόμαστε πέντε βαθμούς από την κορυφή, είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Κάτι που αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο για την ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά θα παίζουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατεί εμείς είμαστε οι καλύτεροι".

Για την σχέση του με τον Μαρινάκη, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Παρακολουθώ πολλούς αγώνες και ποδοσφαιριστές, ενώ με τον πρόεδρο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο οποίος αγαπά με πάθος τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να βρίσκω ό,τι καλύτερο υπάρχει για τον Ολυμπιακό".

Σε ερώτηση για το πώς πείθει μεγάλα ονόματα να έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό παρότι η πειραϊκή ομάδα δεν αγωνίζεται σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Κοβάσεβιτς απάντησε: "Κοιτάξτε, ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας πολύ γρήγορα το καταλαβαίνουν αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Οι οπαδοί μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση τόσο στο παιχνίδι εντός έδρας όσο και εκτός μιας και ακολουθούν την ομάδα όπου και αν αγωνίζεται".

Για τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Πρόσφατα λύσαμε το συμβόλαιο του Γέστε, αλλά έχουμε ακόμα τους Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φιυστέρ και τον Ιμπαγάσα που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία. Σίγουρα η παρουσία ενός πολύ μεγάλου προπονητή, του Ερνέστο Βαλβέρδε, τους βοηθά πολύ, ωστόσο έχουμε και άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μοντέστο, ο Πάντελιτς, ο Τζιμπούρ και ο Μέλμπεργκ. Όπως σας έχω ήδη πει έχουμε καλή ομάδα και θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα