«Ξέσπασε» η Τότεναμ

23:28 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Ουάιτ Χαρτ Λέιν»
Το εισιτήριο για την φάση των «8» του κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Τότεναμ, αφού επικράτησε με 3-1 της Στίβενεϊτζ στον επαναληπτικό του «Ουάιτ Χαρτ Λέιν», και θα αντιμετωπίσει την Λέστερ για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν

προβάδισμα μόλις στο 3' όταν ο Μπαίρομ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Νέλσεν ,το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος νικώντας τον Κουντιτσίνι. Η Τότεναμ ισοφάρισε στο 26' όταν Πάρκερ και Μπέιλ έπαιξαν το ένα-δύο και ο Ουαλός τροφοδότησε τον Ντεφόε, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-1. Οι Λονδρέζοι γύρισαν «τούμπα» το ματς στο 54' όταν ο Μπέιλ κέρδισε πέναλτι από τον Ρόμπερτς, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντεμπαγιόρ νικώντας τον Ντέι. Την πρόκριση της Τότεναμ «κλείδωσε» ο Ντεφόε στο 75' με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Μπέιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Νέλσεν, Ντόουσον (9' λτ Γουόκερ), Καμπούλ, Ρόουζ, Λένον (36' Αντεμπαγιόρ), Πάρκερ, Κράνιτσαρ (81' Λίβερμορ), Μπέιλ, Ντεφόε, Φαν Ντερ Φάαρτ.
ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ: Ντέι, Ανρί, Άλστον, Ρόμπερτς, Λέρντ, Γουίλσον, Μπάιρομ, Μποστβίκ, Τσάρλς (62' Ριντ), Σροτ, Μπίρντσλι (62' Γουίλιαμς).

Keywords
Τυχαία Θέματα