«Φαβορί η Ορμή»

22:47 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Κύρος Σαράφης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ και σχολίασε τον τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου και της Ορμής Λουξ.: «Απόλυτο φαβορί για τον τίτλο είναι η Ορμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι από αυτό που

κάναμε στην Πάτρα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Ο πρόεδρος της Ορμής Ανδρέας Κόγκας, επεσήμανε: «Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια ομάδα με μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Διαθέτει πολλά ταλέντα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με απόλυτη σοβαρότητα για το 10ο τρόπαιο μας σε ισάριθμα χρόνια παρουσίας μας στο άθλημα».

Ο άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Βακάλη στην Εθνική Γυναικών Γιώργος Αντωνίου, τόνισε: «Δικαίως κέρδισε τον πρώτο τελικό η Ορμή με 8 γκολ διαφορά. Ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε αρκετά. Είναι νεανική ομάδα. Είχε ωστόσο απειρία και δεν είχε προετοιμαστεί καλά στον ψυχολογικό τομέα. Αντίθετα η ομάδα της Πάτρας ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα. Στο δεύτερο ματς η ομάδα της Ορμής έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ. Θα γίνει ένα πιο ελεύθερο ματς το οποίο θα χαρούν οι θεατές. Είναι πολύ θετικό που η Ομοσπονδία θα δείξει τον 2ο τελικό, καθώς έτσι προβάλλεται το άθλημα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα