«Ξέρουμε τι φανέλα φοράμε»

14:37 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για το «Βατερλό» της Κατερίνης και παραδέχτηκε ότι «μπορώ να βρω πολλές δικαιολογίες, αλλά κανένα άλλοθι». Ρωτήθηκε ο Μάντζαρης για την προτροπή του προέδρου (σ.σ. συνέστησε να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο), αλλά ο άσσος της ΑΕΚ ήταν σαφής:
«Είναι αυτονόητο, ότι τέτοιες εμφανίσεις απογοητεύουν τον μεγάλο λαό της ΑΕΚ. Όχι, επειδή το λέει ο πρόεδρος, αλλά επειδή πρέπει, ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο.

Και θέλω να πω και το εξής: Όλοι οι παίκτες ξέρουμε καλά σε ποιο σύλλογο έχουμε έλθει και τι βάρος έχει η φανέλα που φοράμε».

Πού αποδίδει την κακή εμφάνιση ο Μάντζαρης; «Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Δεν βγήκαν κάποια σουτ και μετά όλα πήγαν στραβά. Ο Πιερικός μας έβγαλε εκτός ρυθμού με την άμυνα που έπαιξε. Δικαιολογίες πάντα υπάρχουν. Είμαστε μία ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία. Υπάρχει μία σχετική κούραση. Όπως συζητήσαμε όμως και μεταξύ μας οι παίκτες, είμαστε και τυχεροί στην ατυχία μας, διότι έχασαν όλοι οι άλλοι, και έτσι η τρίτη θέση περνάει ακόμα από το χέρι μας. Θα ορίζουμε ακόμα τη μοίρα μας, όμως, αν νικήσουμε το ερχόμενο Σάββατο τον Ερμή στον Λαγκαδά. Πιστεύω ότι είναι καθαρά πλέον θέμα ψυχολογίας. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις».

Για το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει η ΑΕΚ με υποβιβασμό, καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές στην Α2: «Είναι ντροπή ακόμη και να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Είναι πέρα από κάθε λογική. Θα παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά και όπως ξαναείπα έχουμε την τύχη στα χέρια μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα