Γιοβάνοβιτς: Όνειρο μου να αποκλείσω την Ρεάλ

14:27 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την συμπαράσταση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ ζήτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου, όπως είπε, να εκπληρώσει το όνειρο του που είναι να αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος τεχνικός περιμένει ένα δύσκολο πρώτο παχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το οποίο μπορούν οι παίκτες του να μάθουν πολλά πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου
- Είχατε

δηλώσει στα προηγούμενα ματς ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πάρει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και γι' αύριο;
"Σίγουρα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε αν το τέλειο μπορεί να μας δώσει αποτέλεσμα κόντρα στην Ρεάλ".
- Ποια συμπεριφορά περιμένετε από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ; Και αναφέρομαι στα όσα είχαμε δει στον αγώνα των Εθνικών ομάδων προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
"Ήμουν παρών σε αυτό το παιχνίδι και η συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσα να δω σε έναν αγώνα όσον αφορά στην συμπεριφορά σε έναν ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα τέτοιου είδους συμπεριφορά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αξίζει σεβασμό από όλους τους φιλάθλους είτε αφορά στην ιστορία της ομάδας, είτε τον προπονητή είτε τους παίκτες. Αύριο στο γήπεδο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα υποστηρίξουν μόνο μια ομάδα και αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ, για εμάς είναι πολύ σημαντικό επειδή με την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε κερδίσει πολλές συμπάθειες στην Ευρώπη, να δείξουμε ένα υψηλό επίπεδο".
- Τι θα μπορούσε να μάθει η Ρεάλ από τον ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό;
"Μόνο εμείς μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από την Ρεάλ. Και σίγουρα όχι η Ρεάλ από εμάς".
- Τι περιμένετε από το παιχνίδι αύριο;
"Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο εμείς πρέπει να έχουμε την μάξιμουμ απόδοση που μπορούμε να έχουμε. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι μια ευκαιρία μετά την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ".
- Με ποια νοοτροπία και φιλοσοφία θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ;
"Η μόνη διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες είναι το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε απολαύσει την πορεία μας μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει. Αγωνιστικά είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς".
- Ποιο είναι το όνειρο που δεν έχετε εκπληρώσει μέχρι τώρα στον ΑΠΟΕΛ;
"Το όνειρο μου είναι να αποκλείσω την Ρεάλ".
- Για το σύστημα και τη φιλοσοφία;
"Δεν θα αποκαλύψω το σύστημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες, ξέρουμε τις δυνατότητες της, θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα