Ξεκίνησαν οι εγγραφές

22:28 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοινώνουν σήμερα, 1η Μαΐου 2013, την Έναρξη των Εγγραφών για το πρώτο γεγονός της σειράς αγώνων ‘RUN GREECE' στην πόλη των Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2013, με Mεγάλο

Χορηγό τη WIND Hellas.

Οι on-line εγγραφές, μέσω της ιστοσελίδαςwww.run-greece.gr, για τους Αγώνες 5 & 10χλμ. και τον Αγώνα Παιδιών ‘Run Greece ΙΩΑΝΝΙΝΑ' ξεκινούνσήμερα, 1η Μαΐου 2013, ενώ από Πέμπτη, 2 Μαίου,μπορούν να γίνονται εγγραφές με προσωπική παρουσία και στο προσωρινό Γραφείο Εγγραφώ, στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (γρ. 208).

- ΕΑΣ Ηπείρου, Δημοτικό Στάδιο Ιωαννίνων

- Περιφέρεια Ηπείρου
- Δήμος Ιωαννίνων

- Πανηπειρωτικό Στάδιο

- Κεντρικό Περίπτερο της WIND Hellas στην Πλατεία Πύρρου

Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί στο Γραφείο Εγγραφών του αγώνα στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (γρ. 208). Υποβολή αιτήσεων γίνεται ΜΟΝΟ στο γραφείο αυτό και πουθενά αλλού.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013.

Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 10 Μαΐου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).

Εγγραφές μετά τις 15 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα ρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στο Γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννενα, δηλ. στο Κέντρο Εγγραφών και Διaνομής Υλικού, από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και αναλυτικές τεχνικές οδηγίες για τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα