ΠΑΟΚ | Βγήκε... οφσάιντ ο "Δικέφαλος"! (pics)

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το απαραίτητο κενό λόγω Πάσχα ήταν... λιγότερο μπασκετική! Και αυτό διότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ προτίμησαν να το... ρίξουν στο ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό!

Με διαιτητή τον Χάρη Μαρκόπουλο και αυστηρό κριτή τον Σούλη Μαρκόπουλο που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών του, οι Ασπροι και οι Μαύροι τα έδωσαν όλα!

Μάλιστα χρειάστηκε η διαδικασία... των πέναλτι προκειμένου να αναδειχθεί νικητής, με τους Ασπρους να είναι τελικά οι θριαμβευτές!

Η κανονική διάρκεια του... αγώνα, έληξε με το σκορ ισόπαλο 5-5 (σ.σ. κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Ασπροι, οι οποίοι είχαν πρώτο σκόρερ τον Νικολόπουλο, αλλά έπεσαν πάνω στον... απροσπέλαστο γκολκίπερ Λάζαρο Παπαδόπουλο), ενώ στα πέναλτι οι Ασπροι νίκησαν με σκορ 5-4! Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μάλιστα εκτέλεσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με έναν συνδυασμό μπάσκετ (360) και ποδοσφαίρου (τακουνάκι) πέτυχε το πιο εντυπωσιακό πέναλτι! Περισσότερα στατιστικά στοιχεία δεν υπήρξαν... Διαμαρτυρίες όμως υπήρξαν και από τους ηττημένους για την αριθμητική υπεροχή των νικητών...!

Οι συνθέσεις:

Ασπροι: Θεοδωράκος (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Τσουκαλάς και φιλική συμμετοχή Μιχάλης Τσαϊρέλης (θεατής του αγώνα).

Μαύροι: Παπαδόπουλος, Καλλές, Κασελάκης, Βαρυτιμιάδης, Χάτσερ, Βαλλιάνος, Αμπαράς, Χρυσικόπουλος.

*Μετά το ποδοσφαιρικό... ζέσταμα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας. Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (7/5). Ο Ουίλιαμ Χάτσερ με ειδική άδεια του ΠΑΟΚ, αναχωρεί την Παρασκευή (3/5) για τις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα