Ξεκίνημα στις 20 Αυγούστου

21:27 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα Σύρου για τη νέα περίοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου έχει ως εξής:
«Την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013. Ο Χρήστος Πάτρας και οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά το πρωί της Δευτέρας για προπόνηση, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας (πιθανότατα στις 19:00, η ώρα θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες), στην

Β' αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ομάδας με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και την πραγματοποίηση προπόνησης παρουσία των φιλάθλων, καθώς θα είναι ανοικτή για το κοινό.
Από αύριο και μέχρι την Κυριακή αναμένονται στη Σύρο οι περισσότεροι αθλητές του συλλόγου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο νησί βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Κολομβιανός ακραίος Humberto Machacon, ο οποίος πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις. Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάσουν οι Ηλίας Λάππας και Δημήτρης Σουλτανόπουλος που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, καθώς και ο Σωτήρης Τσέργας που λόγω μίας προσωπικής υποχρέωσης θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας από την Τρίτη 21 Αυγούστου.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην επίσημη πρώτη της ομάδας για να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου και να τους δώσουν μία πρώτη... γεύση για την φιλοξενία και την υποστήριξη που θα έχουν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα