Ξεκίνημα για Παπαχρήστου

18:22 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Τουρκία θα ξεκινήσει η χρονιά για την Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν στην κατηγορία των Νέων θα πάρει μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με τα χρώματα της Φενερμπαχτσέ.

Η Παπαχρήστου θα αναχωρήσει την Παρασκευή για Τουρκία μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο τριπλούν, στη διοργάνωση που

θα γίνει στην Σμύρνη. Η αθλήτρια έχει βγάλει σε ικανοποιητικά επίπεδο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα επιδιώξει από νωρίς να κυνηγήσει μια επίδοση που θα δείχνει τις υψηλές της προθέσεις για τη χρονιά. Η Παπαχρήστου τη χειμερινή σεζόν αν και είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης δεν ταξίδεψε στην Πόλη, καθώς είχε μείνει πίσω στην προπόνηση λόγω ίωσης.

Στόχος της αθλήτριας για τη θερινή σεζόν η συμμετοχή και διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Παπαχρήστου το περασμένο καλοκαίρι στα Βενιζέλεια είχε "προσγειωθεί" στα 14,72 μ., επίδοση που θα προσπαθήσει να βελτιώσει. Ο επόμενος αγώνας της αθλήτριας θα γίνει στο Ραμπάτ στις 27 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα