Απαλλάχθηκε ο Αετός Σκύδρας

Η Ένωση της Football League και Football League 2 απήλλαξε τον Αετό Σκύδρας και απέρριψε τις ενστάσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Δόξας Κρανούλας κατά του κύρους του αγώνων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-

FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:


«Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ την 1-4-2012. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα).

Απέρριψε την ένσταση του ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΤΑΠ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ την 28-3-2012. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα).

Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα).

Δέχθηκε ότι ο αγώνας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ – ΒΕΡΟΙΑ ΝΕΩΝ δεν τελέσθηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΒΕΡΟΙΑ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Απήλλαξε την ομάδα ΒΕΡΟΙΑ ΝΕΩΝ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική διεξαγωγή αυτού(μη τέλεση αγώνα την 5-5-2012 με ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ).

Δέχθηκε ότι ο αγώνας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ δεν τελέσθηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Απήλλαξε την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΝΕΩΝ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική διεξαγωγή αυτού(μη τέλεση αγώνα την 9-5-2012 με ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ).

Keywords
Τυχαία Θέματα