«Κλείνει» θέση για τα πλέι οφ

09:01 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Την απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ στην ρεβάνς του 2-0 της Σκωτίας προκειμένου ο Παναθηναϊκός
να μπορέσει να εξασφαλίσει, πέρα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και μίνιμουμ 6 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Καρνέζη τερματοφύλακα, δεξί μπακ τον Βύντρα, στόπερ τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και αριστερό μπακ τον Σπυρόπουλο. Βιτόλο και Ζέκα θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Σισοκό και τον Μαυρία να κινούνται στις πτέρυγες και τον Χριστοδουλόπουλο να είναι λίγο πιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ.
Κοτσόλης, Κατσουράνης, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Φουρλάνος και Σεϊταρίδης συμπληρώνουν την αποστολή με τον Φερέιρα να αφήνει εκτός τους Πίντο, Καπίνο, Σο, Ταμπάκη, Λαγό, Χουχούμη, Δώνη, Κουσίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Μπαρμπαρούση.

Ο προπονητής της Μάδεργουελ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 με τους 11 της σκωτσέζικης ομάδας να είναι οι: Ράντολφ, Χέιτλι, Ράμσντεν, Χάτσινσον, Χάμελ, Μέρφι, Λο, Λάσλεϊ, Ντέιλι, Χίγκντον, Ογιάμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Ελβετός Στέφαν Στούντερ.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα