Έτοιμη για Κύπρο η Ελλάδα

16:35 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

Με όπλα της την δυναμική από την επικράτηση στον αγώνα της Πέμπτης στην Πάτρα και το εξαιρετικό κλίμα η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών προετοιμάζεται, επί κυπριακού εδάφους, πλέον για την δεύτερη αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα της Μεγαλονήσου.

Ο Γιώργος Κρανάκης και οι παίκτες του δηλώνουν αποφασισμένοι για δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην εθνική μας ομάδα να διατηρήσει τις ελπίδες της για περαιτέρω πορεία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2018.
Η αποστολή της

εθνική ομάδας έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρνακα και από εκεί μετέβη οδικώς μέχρι την Λευκωσία. Το απόγευμα πραγματοποίησε την προπόνηση της στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, το γήπεδο του οποίου θα φιλοξενήσει την αυριανή (19:00) αναμέτρηση.
ΟΙ 16 εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι: Νίκος Ζλατάνος, Τάσος Τσακνής, Σωτήρης Μαραγκός, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Αντώνης Χάλαρης Γιάννης Μπασμαλής, Τάσος Παπαδιονυσίου, Αποστόλης Παλάσκας, Χρήστος Τσάτσος, Κώστας Γουργούμης, Ανδρέα Αραπακόπουλος, Γιώργος Μαστορογιάννης, Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Χαράλαμπος Μάλλιος, Άγγελος Τσίλης και Χριστόδουλος Μυλωνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα