Ξανά για Πάτο η Παρί

12:22 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιμένει στην απόκτηση του Αλεξάντρε Πάτο και έτσι μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Ιανουαρίου, η γαλλική ομάδα θα επανέλθει τον Ιούνιο όπως επιβεβαίωσε και ο Κάρλο Αντσελότι.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia", ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Είχαμε μιλήσει για αυτό το θέμα τον περασμένο Ιανουάριο και νομίζω ότι οι διαπραγματεύσεις

θα ξεκινήσουν εκ νέου τον Ιούνιο".
Ο Αντσελότι, ως πρώην προπονητής της Μίλαν, κλήθηκε να σχολιάσει τις αποχωρήσεις των Νέστα και Ιντζάγκι από την ιταλική ομάδα με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει: "Υπάρχει απογοήτευση, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είχαν σπουδαία καριέρα στην Μίλαν. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται. Θα ανοίξουν άλλες πόρτες για εκείνους. Όσον αφορά τον Αλέγκρι, νομίζω ότι είναι αρκετά σκληρός για να εργαστεί σε άλλη ομάδα, αφού η Μίλαν έχει εξαιρετικές υποδομές. Έχει το ιδανικό περιβάλλον να λειτουργήσει καλά, ίσως καλύτερα από κάθε άλλο σύλλογο".
Στα δημοσιεύματα που θέλουν τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, να επιστρέφει στην Ίντερ, ο Αντσελότι απαντά: "Όλα δείχνουν ότι ο Λεονάρντο θα μείνει εδώ. Η δουλειά του έχει εκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει. Έχει κίνητρο και είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα