Ξανά για Χούμελς η Γιουνάιτεντ

16:39 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές κοντά στη διοίκηση της γερμανικής ομάδας, η Γιουνάιτεντ προσφέρει περίπου 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του 26χρονου διεθνή στόπερ, προκειμένου ν' αποκτήσει μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν. Για τον Χούμελς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά ο Λουίς Φαν Γκάαλ θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο.
Ο ίδιος ο Χούμελς

μίλησε στο περιοδικό «Kicker» για το μέλλον του, αποφεύγοντας ν' απαντήσει στη ερώτηση για τη Γιουνάιτεντ: «Βασικά νομίζω ότι το να πάω σε μια ομάδα του εξωτερικού θα ήταν καλό για εμένα προσωπικά και επαγγελματικά. Εν τέλει θα ήθελα να φύγω από την μπουντεσλίγκα. Έκανα πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου», τόνισε σχετικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.
Το συμβόλαιο του Χούμελς λήγει το 2017, αλλά τα τελευταία χρόνια το όνομα του συνδέθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ με μεταγραφή σε πολλούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ο ύψους 1,91 μέτρων άσος συμπλήρωσε: «Θα κάνω ό,τι έχω κάνει τα τελευταία επτά χρόνια (σ.σ. στην Ντόρτμουντ, στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2008, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου). Θα αφήσω τα πράγματα να έρθουν σε μένα και τώρα απλά επικεντρώνομαι στις υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα