Τζέραρντ: Στεναχωριέμαι που δεν παίξαμε ποτέ και οι τρεις μας

15:33 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Άνφιλντ", οι Φίλοι Τζέραρντ αντιμετώπισαν τους Φίλους Κάραχερ σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους Λουίς Σουάρες και Φερνάντο Τόρες να είναι παρόντες και τον Στίβεν Τζέραρντ να μην κρύβει τη στεναχώρια του για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να παίξουν και οι τρεις μαζί στη Λίβερπουλ.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: "Ζήτησα από τον Τόρες και τον Σουάρες να εκτελέσουν το πέναλτι, αλλά δεν ήθελε κανείς τους. Δεν νομίζω ότι θα ήθελαν η τελευταία τους ανάμνηση στο Άνφιλντ να είναι ένα χαμένο πέναλτι μπροστά στο Kop.
Μόνο

και μόνο, όμως, που ήταν στο παιχνίδι έδωσαν στην ομάδα μας εξαιρετική κίνηση στους χώρους. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν παίξαμε ποτέ και οι τρεις μαζί".
Για το φιλικό, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Ήταν απλώς εκπληκτικό. Θεωρώ ως πιο σημαντικό ότι τα ιδρύματα δέχθηκαν μεγάλη οικονομική βοήθεια, μιας και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας, ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό, μας υποστηρίζει πάντα. Ήταν τέλεια. Λάτρεψα κάθε λεπτό.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Όλοι το απόλαυσαν. Επίσης δεν τραυματίστηκε κανείς. Το είχα άγχος σε όλο το παιχνίδι. Ήθελα απλώς να έρθουν και πάλι στο Άνφιλντ κάποιοι παλιοί μας παίκτες και η ευκαιρία ήταν φανταστική. Τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν το κατάλληλο αντίο, λόγω ατμόσφαιρας, γιατί κάποιες φορές δεν τους δίνεται η ευκαιρία".
Ένας από αυτούς που ήταν παρών στο παιχνίδι, ήταν ο Τιερί Ανρί για τον οποίο ο Τζέραρντ δήλωσε: "Μπορεί να μην έχει ακόμη τον ίδιο ρυθμό, αλλά είδατε και μόνοι σας την κλάση του".
Ο Τζέραρντ μίλησε και για τους παίκτες που ήθελε να καλέσει αλλά δεν ήρθαν λόγω υποχρεώσεων, αλλά και για τους παίκτες που επιβάρυναν το πρόγραμμά τους για να βρεθούν στο "Άνφιλντ": "Αυτοί που ήρθαν δεν ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν. Θα μπορούσαν εύκολα να απορρίψουν την πρόσκληση. Πολλοί βγήκαν από το πρόγραμμά τους για να είναι εδώ. Κάποιοι είχαν να κάνουν δυο και τρεις πτήσεις. Ο Άσλεϊ Γουίλιαμς, για παράδειγμα, έπαιζε το προηγούμενο βράδυ με την Ουαλία κόντρα στο Ισραήλ. Ο Λουίς Σουάρες έπαιξε στο Classico την περασμένη εβδομάδα και ήθελε σαν απεγνωσμένος να έρθει και να αγωνιστεί έστω για 45 λεπτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα