Βρύζας: Ο Κρόιφ θα μπορούσε να με αντικαταστήσει

11:57 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Ζήση Βρύζα από τον Ζόρντι Κρόιφ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας υποστήριξε πως οι φήμες αυτές δεν έχουν βάση αλλά σημείωσε πως ο Κρόιφ θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στον ΠΑΟΚ.
Σε συνέντευξη που έδωσε ανήμερα του αγώνα με τον Ολυμπιακό,

στην ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il, ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε: "Ακούστε, νομίζω ότι ο Ζόρντι κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά. Τον εκτιμώ ως επαγγελματία και ως άνθρωπο. Άκουσα μόνο καλά λόγια για αυτόν από τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Αλλά σχετικά με αυτά που γράφουν, δεν γνωρίζω κάτι για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κάνω τη δουλειά μου ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αυτό είναι το μέλημα μου. Από τότε που ήρθε νέος ιδιοκτήτης στον ΠΑΟΚ γράφονται πάρα πολλά, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Δεν είναι ρόλος μου να σχολιάζω τα δημοσιεύματα και να απαντώ σε τέτοιου είδους ερωτήσεις".
- Είστε όμως μέλος του συλλόγου. Δεν γνωρίζετε αν αυτές οι φήμες έχουν βάση;
"Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι αυτές οι φήμες έχουν βάση. Αλλά, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι. Ως σύλλογος, δεν έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα το ενδεχόμενο να με αντικαταστήσει ο Ζόρντι Κρόιφ".
- Από ότι καταλαβαίνω, λοιπόν, η υποψηφιότητα του να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ δεν συζητήθηκε...
"Θα μπορούσε να είναι σίγουρα υποψήφιος, σε μία τέτοιου είδους συζήτηση μεταξύ ιδιοκτήτη και προέδρου. Δεν ξέρω, όμως, τι έχουν στο μυαλό τους και αν αυτή η ιδέα πέρασε από το μυαλό τους. Δεν μου έχει ειπωθεί τίποτα σχετικά με αυτό".
- Ακούγεται κάπως άσχημα να γίνεται συζήτηση για το μέλλον σας και την πιθανή αντικατάσταση σας...
"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήμουν 20 χρόνια ενεργός ποδοσφαιριστής, μετά έπιασα δουλειά στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα πολύ ρευστό επάγγελμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το αύριο και πάντα ξέρεις ότι η πόρτα είναι ανοικτή για να έρθει και να σε αντικαταστήσει κάποιος. Οι φήμες για τον Ζόρντι; Σας λέω ξανά. Δεν με απασχολούν ειλικρινά".
- Θα μείνετε εκεί την επόμενη σεζόν; Έχετε συμβόλαιο;
"Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί, γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν έχω συμβόλαιο, δεν κάνω συμφωνίες με συμβόλαια".
Ο Βρύζας μίλησε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Κάρλος Γκαρσία της Μακάμπι: "Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από μέρους μας για τον Κάρλος Γκαρσία. Εκτιμούμε τον παίκτη, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται. Διάβασα στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης ότι ήταν υποψήφιος και ότι τον προσεγγίσαμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και είναι σημαντικό να το πω".
Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο Βρύζας δήλωσε: "Μου αρέσει στα αλήθεια ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Μου αρέσουν οι αλλαγές που κάνει και πιστεύω ότι είναι σημαντικό που ο ιδιοκτήτης επέλεξε ένα τέτοιο άνθρωπο για να προχωρήσει το πρότζεκτ του στην ομάδα. Κάνουμε πρόοδο και βήματα για να φτάσουμε σε ένα καλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση".
Τέλος, ο Βρύζας μίλησε για δυο Ισραηλινούς παίκτες, τον Νάτχο που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, και τον Γκολάσα που είναι από φέτος στο ρόστερ: "Υπάρχουν Ισραηλινοί παίκτες τους οποίους παρακολουθούμε, όπως βέβαια και άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρει κανείς τι θα φέρει το μέλλον, αλλά σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι παίκτες που προέρχονται από το Ισραήλ. Για τον Γκολάσα αυτό που έχω να πω είναι ότι αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο. Χρειάζεται το χρόνο του γιατί δεν είχε αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, σε ικανοποιητικό χρόνο. Φαίνεται ότι εξελίσσεται και ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα