«Βρήκαμε το κουράγιο για την ανατροπή»

23:53 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακουφισμένος και χαρούμενος παράλληλα εμφανίστηκε μετά την νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των νικητών, Σάκης Μουστακίδης, στις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό της Nova. «Φοβόμουν τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή παράδοση στην Αλεξανδρούπολη.

Είμαι χαρούμενος που γυρίσαμε το ματς. Βρήκαμε το κουράγιο να γυρίσουμε τον αγώνα και να έχουμε αισιοδοξία. Έχουμε άλλα τρία ματς για την κανονική περίοδο, έχουμε ένα φάιναλ-4 και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες και να βρούμε δυνάμεις. Μπράβο στον κόσμο. Στόχος μας είναι και το Λιγκ Καπ».


Ο πασαδόρος του Εθνικού Γρήγορης Σιδηρόπουλος δήλωσε στην κάμερα της Nova:«Κάναμε τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ στο +4. Δεν παίξαμε καλά, μας ξύπνησε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ. Ηταν μία μεγάλη νίκη και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει πολύ για την 4αδα. Δείξαμε μεγάλη ψυχή και θέληση. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους μικρούς σε ηλικία παίκτες που αντέχουν την πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα