Βρετανός βουλευτής έπαιζε Candy Crash την ώρα συνεδρίασης της Βουλής!

19:02 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι «Candy Crash» έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να «κολλήσουν». Γιατί λοιπόν να εξαιρεθούν από αυτό και οι βουλευτές. Ωστόσο, όταν παίζεις την ώρα που βρίσκεσαι στο Κοινοβούλιο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις συντάξεις υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα...

Σε αυτό το αμάρτημα υπέπεσε ο Βρετανός βουλευτής Νάιτζελ Μιλς με κάποιον που μάλλον δεν τον συμπαθεί πάρα πολύ να τραβά μια αποδεικτική φωτογραφία, την οποία στη συνέχεια δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun και προκάλεσε

σάλο!

Ο βουλευτής στη φωτογραφία φαίνεται απόλυτα προσηλωμένος να προσπαθεί να δημιουργήσει συνδυασμούς από καραμέλες με στόχο να τις κάνει να εκραγούν και έτσι να συγκεντρώσει πολλούς πόντους.

Η εφημερίδα επικαλείται έναν αυτόπτη μάρτυρα που δηλώνει ότι ο βουλευτής έπαιζε για ένα διάστημα 2,5 ωρών το παιχνίδι.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι δεν έπαιξε περισσότερες από «μία ή δύο πίστες» και ανήρτησε ένα μήνυμα μεταμέλειας:

«Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή» επισήμανε στο μήνυμα που ανήρτησε στον Twitter.

«Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Το να εκπροσωπώ το Άμπερ Βάλει (η εκλογική του περιφέρεια) συνιστά ένα ανεκτίμητο προνόμιο και ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου» προσέθεσε.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε επίσης την υπόθεση αυτή εκτιμώντας ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα