Βούρος: Ήρθαν οι Κινέζοι και είμαι αισιόδοξος

10:03 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και κάποιες ώρες οι εκπρόσωποι του Κινέζικου κατασκευαστικού "κολοσσού" CSCEC, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το θέμα της εμπλοκής του για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Γιάννης Βούρος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (21/6) στο aek365

επιβεβαίωσε την παρουσία των Κινέζων στην Αθήνα και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για αίσιο τέλος της ιστορίας: "Ναι, ήρθαν στην Αθήνα οι Κινέζοι και το μεσημέρι θα έχουμε μία συζήτηση με την ΑΕΚ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, το θέμα φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να πω πολλά. Είμαι άνθρωπος που αν δεν τελειώσει κάτι θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Αισιοδοξία πάντως υπάρχει. Θα δούμε...".
Οι Κινέζοι λοιπόν είναι στην Αθήνα. Δεν θα καθίσουν ωστόσο αρκετές ημέρες, καθώς έχουν κι άλλες υποχρεώσεις. Ήρθαν με σκοπό να μιλήσουν με τον Ανδρέα Δημητρέλο και να εξετάσουν τα όποια δεδομένα υπάρχουν τόσο για το γήπεδο της ΑΕΚ όσο και για πιθανή οικονομική βοήθεια προς την ΑΕΚ, όπως ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ από τον Έλληνα εκπρόσωπο των Κινέζων, σε μορφή χορηγίας.
Παραμένει άγνωστο αν στο μεσημεριανό ραντεβού ΑΕΚ και CSCEC δώσει το "παρών" και η Ερασιτεχνική. Ακόμη και αυτό να μη γίνει πάντως η παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου σε αυτό το ραντεβού εγγυάται τη φερεγγυότητα των όσων μεταφερθούν στην Ερασιτεχνική. Θυμίζουμε ότι ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ είχαν συναντηθεί πριν λίγες ημέρες και σε άριστο κλίμα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, γνωστοποίησαν ότι προχωράνε ενωμένοι με θέμα την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα