Απορίες διεθνών για Σαββίδη

09:42 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα του Ιβάν Σαββίδη και η ενδεχόμενη ενασχόληση του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ δεν αφήνει αδιάφορους τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Φωτάκη και Στέλιο Μαλεζά που βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές ρωτάνε να μάθουν αν υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο θέμα προκειμένου να πάρουν και εκείνοι τις αποφάσεις για το μέλλον τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να κάνει πρόταση στον Σαλπιγγίδη για ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές και ο διεθνής επιθετικός θέλει να ξέρει πότε θα του δώσουν αυτά που του χρωστάνε γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη εμπλοκή του Σαββίδη στην ΠΑΕ θα διευκόλυνε τα πράγματα.
Το συμβόλαιο του Μαλεζά λήγει το επόμενο καλοκαίρι με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να θέλει να ξέρει αν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ή αν θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φωτάκη.
Πάντως αν τελικά ο Ιβάν Σαββίδης εμπλακεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ θεωρείται σίγουρο πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα