Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Βάζαμε και τα τανκς για να σας ρίξουμε

10:44 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" αποκαλύπτει πως κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα την βία στα πανεπιστήμια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος εκστόμισε την φράση "Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς".
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης "δε μιλά για την κόκκινη βία. Έχει χρώμα η βία στα πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο και άποψη για όλες τις μορφές βίας εκτός από αυτές που καλύπτουν όλες οι συνιστώσες του, γιατί από εκεί προέρχονται τα καρκινώματα μέσα στα πανεπιστήμια".
Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρενέβη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου. "Θα βάλετε και τα τανκς" ρώτησε. Και η απάντηση που πήρε ήταν: "αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς".
Μόλις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνειδητοποίησε τι είχε πει, ανακάλεσε και μίλησε για... χιούμορ. "Οι ξεφτιλισμένοι του ΠΑΣΟΚ βγάζουν βίντεο και δεν καταλαβαίνουν ούτε το χιούμορ μας. Δεν είμαστε υπέρ των τανκς, ούτε της δικτατορίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα