Τερίμ: Σπουδαίο παιχνίδι από Γαλατάσαραϊ

10:15 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γαλατάσαραϊ κέρδισε 3-2 την Σάλκε, μέσα στην Γερμανία, και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι όπως σημείωσε ο Φατίχ Τερίμ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας. Η ομάδα μου έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι, καταφέρνοντας να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, ποτέ δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας και αποδείξαμε πως έχουμε πολλές δυνατότητες.

Θεωρώ πως η Γαλατάσαραϊ πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως δίκαιη, αλλά και σημαντική, ήταν η νίκη που πήραμε με το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις".
Για την κατάσταση του Σνάιντερ, ο Τερίμ δήλωσε: "Ο Ολλανδός πέρασε μια μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας, κάτι που τον επηρέασε. Δεν ανησυχώ για τον Σνάιντερ, είναι μεγάλος παίκτης και σύντομα θα επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ απόδοσης. Είμαι σίγουρος πως θα αποδειχτεί καθοριστικός στο τέλος της χρονιάς, εκεί όπου κρίνονται όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα