Βολεύτηκαν με το Χ

19:02 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

LALIGA- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΓΙΟΡΓΑ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-0
Γήπεδο: Iberostar
Στο 0-0 έμεινα Μαγιόρκα και Γρανάδα και τσίμπησαν από ένα βαθμό στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη Λα Λίγκα.
Πολύ μέτριο πρώτο μέρος με ελάχιστες καλές στιγμές και πολλά λάθη στο κέντρο από τις δύο ομάδες. Μοναδική καλή στιγμή η επέμβαση του Αουάτ σε πλασέ του Ούτσε στο 21ο λεπτό.
Η Μαγιόρκα είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 61ο λεπτό, με τον Περέιρα να σημαδεύει το δοκάρι του Σέζαρ, ενώ στο 89'΄ο Σέζαρ είπε όχι στο σουτ του Βίκτορ.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ:

Αουάτ, Κάσερες, Τσίκο, Ραμίς, Σεντρός, Τισόνε, Μαρτί (50' Τεχέρα), Κάστρο, Περέιρα (78' Νσούε), Χέμεντ (72' Ογκουνγίμι), Βίκτορ.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Σέζαρ, Νιόμ, Μάινζ, Γκόμες, Σικέιρα, Μόισες Ουρτάδο, Μ.Ρίκο, Μάρτινς (88' Φ.Ρίκο), Μπενίτεθ (81' Χάρα), Ούτσε, Ιγκαλό (70' Αμπέλ).

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 2-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια
Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Λεβάντε επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η Λεβαντε ξεκίνησε ε γκολ από τα αποδυτήρια καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Μπαρκέρο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βάλντο από κοντά νίκησε τον Κουρτουά.
Το 2ο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, καθώς στο 9' ο Μπαρκέρο τροφοδότησε τον Κονέ κι εκείνος από κοντά νίκησε ξανά τον Κουρτουά.
Στο 20' ο Σάλβιο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 29' ο Κουρτουά είπε όχι στον Μπαρκέρο.
Η Ατλέτικο προσπάθησε να μειώσει αλλά στο 83ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιράνδα.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χουανφράν, Καμπράλ, Μπαγιεστέρος. Βάλδο (89' Ελ Ζαρ), Πέδρο Λόπεθ, Ιμπόρα (67' Φαρινός), Μπαρκέρο, Τόρες, Κονέ, Γκεζάλ (57' Μποτέγιο)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μιρανδα, Γκοντίν, Λουίς, Ντιέγκο, Χουανφράν, Γκάμπι, Μ΄ριο (69' Μερίδα), Αρντά (79' Πίτσι), Ατριάν, Σάλβιο (65' Φαλκάο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα