Βλέπει Κουρμπέλη η ΑΕΚ

19:53 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις της ώστε να χτίσει στα μέσα στα επόμενα χρόνια μαι ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Μετά την απόκτηση λοιπόν του Πέτρου Μάνταλου η Ένωση βρίσκεται σε διαρπαγματεύσεις για να κλείσει και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα γίνονται ήδη επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για να βρεθεί η χρυσή τομή για τον 20χρονο αμυντικό. Ο Κουρμπέλης έχει κάνει καλές σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ενώ αγωνίστηκε βασικός στην Εθνική Νέων που έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μάλιστα για τον 20χρονο είχε δείξει

ενδιαφέρον και η Φούλαμ αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας του Λονδίνου.

Πλέον η ΑΕΚ μιλάει με τον Αστέρα ο οποίος εμφανίζεται θετικός με το κατάλληλο αντίτιμο να κλείσει μια συμφωνία ανάλογη με αυτή που έκανε ο Δικέφαλος στην περίπτωση του Μάνταλου. Το σκεπτικό είναι να αποκτηθεί ο Κουρμπέλης και να παραμείνει για έναν χρόνο στον Αστέρα πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα ακόμα και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει καν επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα